Thursday, 10 September 2015

AMIN 0102675011

Gua topup 30 pakai simkad tone excel..
Dapat FREE data 1gb valid sebulan.
Dipulangkan balek 90 sen masuk ke akaun bank. 90 sen tu mesti rasa mcm sikit kan? Okay la dari satu sen pon tak dpt. tongue emoticon
Dapat lagi point sebanyak 70. Point tu nak buat apa ea? Kot2 boring nanti point dah banyak sangat boleh la redeem mcm2.
Tiba2 mcm rajin pulak nak buat bisnes. Eh! Tak pasal2 org topup gua dpt komisyen maximum 20% dari org topup sampai 3 aras.
Ouh ya.. Lupa pulak.. Topup yang 30 tu bukan gua yang bayar pon.. FREE! FREE! FREE! Seumur hidup.
Simkad yang free lagi pelik. Hanya di simkad tone excel.

No comments:

Post a Comment